03 766 00 75 myynti@vvosa.fi Avoinna: ma-pe 8.00-17.00, la 9.00-13.00

Renkaat ja renkaiden vaihto, Asikkala, Vääksy

Kesärenkaat ja talvirenkaat, rengashotelli

Kesärenkaat, talvirenkaat, renkaiden vaihto ja renkaiden kausisäilytys, Asikkala, Vääksy

Olemme virallinen Vianor partneriyritys ja kauttamme saat nopeasti ja edullisesti kaikki yleisimmät rengasmerkit (Nokia, Michelin, Goodyear, Continental, Hankook jne) autoon kuin autoon. Kauttamme löydät kesärenkaiden ja talvirenkaiden osalta myös hyvin edullisia rengasvaihtoehtoja.

Uusien renkaiden vaihto ja tasapainotus, ja autoon asennus onnistuu odottaessa. Suosittelemme kuitenkin varaamaan ennakkoon ajan renkaanvaihtoon jolloin  odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Erikoisemmatkin renkaat saamme yleensä paikan päälle noin yhden arkipäivän toimitusajalla.

Meiltä saat myös ajoneuvokohtaiset uudet vanteet laajoista vannevalikoimistamme. Tule käymään paikan päällä niin etsitään juuri sinun autoosi parhaiten sopivat ja edustavat alumiinivanteet.

Suoritamme autosi myös renkaiden kausivaihdon ja tasapainotuksen, ajan varanneille odottaessa. Voit jättää toiset renkaasi meille pestäväksi ja rengashotellissa säilytettäväksi, jolloin ne ovat paikan päällä valmiina ja puhtaina odottamassa taas seuraavaa vaihtokertaa.

Soita ja pyydä edullinen rengastarjous ja varaa aika renkaanvaihtoon, tai ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, tai soita 03 766 00 75


    Haluan, että minuun ollaan yhteydessä:
    SähköpostillaPuhelimella