03 766 00 75 myynti@vvosa.fi Avoinna: ma-pe 8.00-17.00, la 9.00-13.00

Jakohihnan vaihto Asikkala, Vääksy

Jakohihnan vaihto ja jakopään kunnostus

Jakohihnan vaihto ja jakopään kunnostus, Asikkala, Vääksy

Jakohihna on kuluva ja vaihdettavissa oleva osa. Sen vaihtoväli autossa on tavallisesti 50 000–160 000 kilometriä. Vaihtoväli voi olla myös esim. 120000 kilometriä / 6 vuotta ja vaihto suoritetaan aina, kun jompi kumpi ehdoista täyttyy. Vaihtoväli on ilmoitettu auton käyttöohjekirjassa ja meiltä voit soittamalla tarkastaa oman autosi valmistajan suosituksen jakohihnan vaihdolle.

Jakohihnaa ei yleensä voida tarkastaa tai vaihtaa kuin huoltoliikkeessä, koska hihna on yleensä moottorin sisällä. Myös jakohihnan kestävyyteen vaikuttava hihnan kireyden asetus voidaan tehdä yleensä vain huoltoliikkeissä.

Jakohihnan vaihtamisen yhteydessä kannattaa vaihdattaa samalla mahdollisia muitakin moottorin laitteita uusiin, vaikka ne olisivat ehjiä mm. jakohihnan kiristinrullat ja mahdollisesti vesipumppu sekä apulaitehihna.

Jakohihnan ulkonäöstä ei kuitenkaan aina voi päätellä mitään ja ehjännäköinenkin hihna voi rikkoutua, ellei hihnanvaihdosta huolehdita auton huolto-ohjelman mukaisesti. Jakohihnan rikkoutuminen voi aiheuttaa moottorissa suurehkoa tuhoa ja aiheuttaa kalliin remontin.

Soita ja varaa aika jakohihnan vaihtoon, tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, tai soita 03 766 00 75


Haluan, että minuun ollaan yhteydessä:
SähköpostillaPuhelimella