03 766 00 75 myynti@vvosa.fi Avoinna: ma-pe 8.00-16.00, ajanvaraus: ma-pe 8.00-19.00

Ilmastointihuolto Asikkala, Vääksy

Ilmastoinnin huolto ja kylmäaineen täyttö

Ilmastoinnin huolto ja täyttö, Asikkala, Vääksy

Ilmastointilaitteen huolto kannattaa tehdä 2-3 vuoden välein. Huollon yhteydessä tarkastetaan kylmä-aineen määrä, suoritetaan tarvittaessa kylmä-aineen täyttö ja vaihdetaan ilmastoinnin raitisilmasuodattimet. Tarvittaessa ilmastointilaite voidaan myös desinfioida.

Ilmastointihuollon yhteydessä selviää myös, tarvitseeko ilmastointilaite korjausta.

Yleisimmät korjauskohteet ovat ilmastointilaitteen kennon vaihto, ilmastointilaitteen kompressorin vaihto, ilmastoinnin paineputken vaihto.

Kylmäainemäärää ei voi määrittää mittaripaineita katsomalla, yleensä ainoa kelvollinen keino on käyttää kylmäaineet laitoksen ulkopuolella esimerkiksi huoltopullossa ja punnita se, oikea kylmäainemäärä lukee auton konehuoneessa valmistajan asentamassa tyyppikilvessä.

Auton ilmastointilaitteissa käytetään R134a kylmäainetta ja heinäkuusta 2010 lähtien ilmastointilaitehuoltoa ovat saaneet tehdä vain asianmukaisen pätevyyden hankkineet asentajat.

Vuotavaa ilmastointilaitetta ei saa täyttää, vaan vuoto on aina ensin löydettävä ja korjattava, jonka jälkeen laitteisto voidaan täyttää kylmäaineella.

Soita ja varaa aika ilmastointihuoltoon, tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

Miten voimme palvella?

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, tai soita 03 766 00 75


    Haluan, että minuun ollaan yhteydessä:
    SähköpostillaPuhelimella